LINKS

Prettig samenwerken
C. Mens Secretariaat werkt met plezier samen met verschillende organisaties. Zij zijn enthousiast over de manier waarop ik particulieren administratieve ondersteuning bied.
Een aantal van deze organisaties staan hieronder. Als u op de linkjes klikt, komt u op hun website.

Links

Administratiekantoor R Bootsma
Wij verzorgen voor vele bedrijven in het MKB en in de agrarische sector de administratie.Dit varieert van het inboeken van de administratie, het opstellen van jaarrekeningen, doen van (fiscale) aangiften, verzorgen loonadministratie tot administratieve dienstverlening en het opstellen van prognoses en periodieke rapportages etc.

Gonneke Haaksma Uitvaartzorg en begeleiding
Gonneke Haaksma Uitvaartzorg en Begeleiding is een onafhankelijke en kleinschalige uitvaartonderneming met een persoonlijke benadering, o.a. werkzaam in midden en zuidwest Friesland. Wij bieden kwaliteit en deskundigheid in uitvaartzorg en uitvaartbegeleiding in een breed werkgebied van Friesland, o.a.: Sneek, Bolsward, Joure, Heerenveen, Oppenhuizen, Uitwellingerga en alle omliggende plaatsen.

Thuishotel Zuidwest Friesland
Bij Thuishotel bent u ook aan het goede adres voor diensten aan huis. Zoekt u een hovenier die uw gras komt maaien?Overweegt u uw maaltijden aan huis te laten bezorgen? Voor deze, en nog veel meer diensten en cursussen kunt u bij Thuishotel terecht.  Als Thuishotel lid ontvangt u korting op alle diensten en cursussen.

Ook administratieve ondersteuning?
C. Mens Secretariaat biedt elke particulier de gewenste administratieve ondersteuning. Ik help u met plezier. U kunt me bellen op 0515-851886. Of stuur een e-mail naar info@cmenssecretariaat.nl.

Claudia Mens uw administratieve steun en toeverlaat
C. Mens Secretariaat, Bolsward