DIENSTEN

C. Mens Secretariaat biedt u administratieve ondersteuning op vele vlakken. Samen zorgen we dat uw administratie weer op orde is. Kijken wat ik voor u kan doen en hoe ik werk?

Werkwijze
Woont u in Zuidwest Friesland, dan kom ik bij u thuis. Het eerste gesprek is gratis. We bekijken uw situatie, bespreken uw administratie. We kijken welke ondersteuning u precies wenst en maken afspraken over de taken die ik ga uitvoeren. Die leggen we schriftelijk vast. In een volgende stap doen we samen de administratie. Uiteindelijk kunt u de zaken zelfstandig op orde houden of ik blijf het periodiek voor u verzorgen.

Het uitgangspunt is altijd dat u zelf verantwoordelijk bent en blijft voor uw administratie.

Diensten
C. Mens Secretariaat heeft u het volgende te bieden:

Administratie algemeen. Verzorging privé administratie: op orde brengen, ondersteuning bieden, begeleiden naar zelfstandige administratievoering. Brieven versturen, formulieren invullen, opzeggingen regelen, toeslagen aanvragen.

Begeleiding van mensen in een schuldsanering, een BBZ-regeling (bijstand voor ondernemer) of een Wajong-uitkering.

Onderzoek naar recht op zorgtoeslag, huurtoeslag, kindgebonden budget, PGB etc. Ik zoek het voor u uit en vraag het voor u aan. Laat geen geld liggen waar u recht op heeft.

Aangifte inkomstenbelasting. Het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting.

Administratieve afhandeling na overlijden. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Dan zit u niet te wachten op administratieve zaken. Toch krijgt u daar, als nabestaande, wel mee te maken. C. Mens Secretariaat weet wat er gevraagd wordt en neemt u graag werk uit handen. Zoals: het afhandelen van pensioenregelingen, het deblokkeren van een bankrekening, het opzeggen van abonnementen en het stopzetten van de energielevering en de huur van de woning.

Ook administratieve ondersteuning?

C. Mens Secretariaat biedt elke particulier de gewenste administratieve ondersteuning. Ik help u met plezier. U kunt me bellen op 0515-851886. Of stuur een e-mail naar info@cmenssecretariaat.nl.

Claudia Mens – uw administratieve steun en toeverlaat
C. Mens Secretariaat, Bolsward